Aici

17/02/2011

nu mă simt pe deplin fericită.
Vreau să călătoresc, să aflu, să simt.
Când am să fiu perfect acordată spiritual la un anumit mediu, precis vă spun că o să mă găsiți doar acolo!

Nu am nevoie de toate astea!

Sunt înconjurată de nimicuri inutile!

Gunoaie decorative!

Deșeuri îmbălsămate!

Răutăți mediatizate!

Revin periodic la aceleași idei fundamentale, suficiente în feedback pentru un stil de viață sănătos. Iar prin sănătos, aici, nu mă refer la legume fripte dimineața, jogging la prânz și supă de broccolli la cină.

Mnu.

Sănătate înseamnă mai mult decât atât pentru mine, și statistic vorbind, pentru toată lumea. Sănătos înseamnă liber, complet, disciplinat behavioristic, emancipat spiritual, pristin din punct de vedere evolutiv-emotiv, intens mentorat de un mediu competent dar mai ales potrivit, sistematic adaptat la cerințele intelectuale ale evoluției, sincer din punct de vedere socio-cultural expresiv, pasional, deschis, vibrând a compasiune!

Ce bagi în gură nu-i mai toxic decât ce scoți pe gură. Gândește-te numai că oricât de ”sănătos” ar fi un anumit aliment ingurgitat, el va fi eliminat de organismul tău abia după ce va fi filtrat prin toate sistemele tale interne și după ce va avea efectul unui așa zis remediu pentru sănătate/foame/sete/dorință, sub forma unui bulgăre toxic, numit căcat. La același nivel, oricât de “sănătoasă” ar fi o idee care se strecoară între ciocanul și nicovala ta și ajunge cu brio în sinapsele neuronale, lăsându-și amprenta sub formă de gânduri, percepții, senzații, va fi eliminat tot sub formă de căcat dacă “filtrul” este stricat. Asta însemnând că nu ești un bun aparat de reciclare socio-cultural.

Căcatul, un subiect de mare interes pentru mine, va rămâne, negreșit, subiectul multor discuții și apelativul pentru majoritatea lucrurilor pe care nu le pot încadra din terțe motive într-o altă categorie nominală.

Acum, ștergându-mă, literalmente, de căcat la ambele capete, vă las să contemplați asupra capacităţii noastre colosale de a transforma totul în căcat.

Advertisements

2 Responses to “Aici”

  1. Clayton, the Bug Says:

    interested things… keyword: Focus!

  2. Saico Cic Says:

    focus? what`s that ??
    :P


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: