Misogini şi feministe (part II)

03/06/2010

Şi mai am câteva sfaturi, să vă vindec.

Dar înainte de asta, schimbă-ţi, te rog, manichiurista! Nimănui nu-i face plăcere să se uite la unghiile tale fluturânde la fiecare gest, să mai fie şi roase, şi nepilite, şi cu urme de ojă stridentă. Atragi numai idioţi ca tine.

Fă-te femeie. Experimentează asta măcar o dată!

Depilează-te peste tot, aranjează-ţi părul, parfumează-te discret, pune ceva make-up(dar finuţ) şi fugi cu fetele la un jazz session. Şi-atunci n-o să mai fie niciun trotilat de maraciuce prin preajmă care să-ţi cerşească o ţigară sau un leu că n-are bani s-ajungă acasă.

Love is a losing game, fetelor. Joacă cum trebuie sau stai în banca ta dacă nu ştii ce faci.

Scapă de complexele legate de fizic, apoi de cele legate de anturaj/familie/prieteni şi-apoi de complexele de personalitate (te sfătuiesc să consulţi un specialist pentru asta!).

Organizează-ţi foarte bine priorităţile, analizează bine lucrurile pe care le preţuieşti şi du-te toată acolo! Dacă descoperi că eşti o femeie de carieră, mănâncă asta pe pâine, dacă te intrigă propria personalitate află că sunt mulţi care te pot ajuta cu asta, dacă eşti tipicul de veşnic îndrăgostit, sărută-l când simţi că vrei asta!

Educaţia pură o găseşti în tine. Ascultă, priveşte, dar conservă-te. Nu te murdări cu energia lor până nu înveţi să faci selecţie. Ai suficientă.

Obişnuieşte-te să fii mereu sinceră! Şi-atunci se va ştii sigur cum vrei să fii tratată. Nu te închide în tine ca un copil cretin şi capricios.

Zâmbeşte mult. Motive-s peste tot.

Investeşte mult în pasiunile tale; timp, bani…

Când o să ajungi să fii satisfăcută de realizările tale o să alegi uşor “sateliţii” .

  • Vrei puştani retarzi, cu şapca într-o parte: încearcă ochiul maro al ghetoului
  • Vrei depravare la extrem: autoflagelează-ţi mutra cu belciuge, bate-ţi cerneală cât mai multă-n piele, dă-i cu droguri şi alcool şi fii veşnic frustrat şi angoasat; de parcă i-ar păsa cuiva…
  • Vrei bani mulţi: exersează-ţi maxilarul
  • Vrei familie: iubeşte natura
  • Vrei iubire: fă-le pe toate şi poate poate…

Baţi înapoi ca racu, feministo! Suflet chinuit, posesoare de vagin frigid, nimic nu ştii! Sunt femei acolo care ştiu ce fac. Taci şi învaţă!

Învaţă să pierzi, dar luptând în continuare.

Bucură-te de oameni şi ţi se vor arăta în conversaţie mai transparenţi ca pe fotoliul psihanalizei, iar tu vei ştii ce-alegi.

Fii isteaţă și lasă înjurăturile, că nu rezolvi nimic; mai bine învaţă să vorbeşti cum trebuie şi-o să fii surprinsă de feedback.

Renunţă la stereotipuri şi comparaţii…totul este relativ.

Ai grijă de corpul tău. Este foarte important! Ştiu…ceva dinăuntrul tău parcă n-are nevoie de brocolli şi sparanghel, dar nah…I heard it helps! :D

Slăbiciunile le ţii pentru tine şi câţiva alţii. Restul…well, let them fight for it!

Diamonds are placebo!

Şi continuă să zâmbeşti !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: