Misogini si feministe

09/05/2010

La dracu şi cu hibrizii ăştia comportamentali, combinaţii nereuşite de organe sexuale, mârlani cu coada-ntre picioare, apărându-şi curul de falusul cupidonic.

Una bucată penis ieşită şifonată din ultima felaţie, pardon relaţie, serioasă, acum pozează în “prietenul fetelor”…ştii, tipul ăla simpatic, mereu ocupat să spună o glumă sau ceva “nemaipomenit de interesant” fetelor, care-ţi zâmbeşte gratis la ambalaj, dar în timp ce tu încerci să traduci în capu tău de maimuţă blondă ce-a vrut să spună şi eşti prea ocupată să primeşti cum se cuvine complimentele citate din filme, el mai schimbă câteva glume cu băieţii lui. Da, proasto, despre tine se vorbeşte, şi despre cât de mult o să te doară maxilaru mâine dimineaţă. Sigur că de la perna aia nenorocită…”…ai dormit aşa, aiurea, şi te-ai trezit cu o durere de zici c-ai supt pula toată noaptea”. Nu ţi-ar spune vorbe urâte nici să i le scoţi cu mâna din gură, doar nu-i prost să renunţe la prestaţiile tale gratuite de după miezul nopţii şi nu numai.

A trebuit să te filtrez prin multe minţi ca să ajung să încep să te înţeleg. Da, e o investiţie emoţională sigură…dar ce-o să fie, băieţel sau fetiţă ?

E trist că ceva nu te lasă să iubeşti din nou şi că unele gesturi de afecţiune preferi să le păsterezi în memorie ca făcându-le alături de o anumită persoană. Dar gândeşte-te: dacă te-ai închis atât de bine în carapacea inimii tale împietrite şi rişti să nu mai simţi atât de multe şi împlinitoare experienţe doar de frică să nu fii din nou rănit, nu pierzi oare tot farmecul jocului ?

Dă-o-n căcat de treabă…toţi suferim la un moment dat din anumite cauze, chiar Buddha spunea că defapt în transcederea suferinţei stă întreaga noastră fericire. Apăi…dac-o laşi acolo putredă să ştii că face pui…mock my words mista, but I know I’m right!

De ce refuzi să crezi în iubire adevărată? Toleranţa nu-i de ajuns…trebuie să participi şi tu cu iubire faţă de sexul opus. Să admiţi că eşti misogin din cauza unei femei e ca şi cum ai recunoaşte dependenţa faţă de drogul respectiv…şi-acum ştiu că dăinuie în tine doar dorinţa de-ai mai smulge un sărut…

Dar oare chiar asta vrei? Pe bune! Sunt atâtea alte “droguri”…take someone like me for example: addiction free and totally willing to commit. :D

Şi-acum feministele!

Oh..da!

Specimenele alea pline de ură faţă de purtătorii de penis.

Ce-aţi păţit mă fetelor? Aţi dat peste una stricată? Here’s a tip: Apa de gură face minuni !

(to be continued)

Advertisements

One Response to “Misogini si feministe”

  1. neK Says:

    hahahaha =))


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: