Consiliere pt rezolvarea conflictelor de orice hal

15/12/2008

motto:”Destinul meu este definit de insasi existenta mea fluctuanta si nedefinita, noua si veche cu fiecare secunda. “

Am gasit in mine puterea de a solutiona non-agresiv orice conflict strain de interesele mele.

Consider deasemenea ca asta nu este o metoda general valabila pentru orice  gen de conflict.

Spre exemplu, cu o persoana intradevar incuiata la minte nu vei putea reduce niciodata la o discutie o situatie conflictuala de o anvergura relativ mare.

Deasemenea indragostitii, in prostia, inocenta si lascivitatea de care sunt coplesiti in incipitul relatiei, nu trebuie, repet NU TREBUIE sa se limiteze la cateva contra-argumente scoase la lumina aparent pe post de motive. Ei trebuie sa-si descarce sufletul de orice energie negativa prezenta, atentie insa : FARA A-L IMPOVARA PE INTERLOCUTOR cu energiile sale. Trebuie uitata orice inhibitie si orice jena, instinctele trebuiesc aratate in forma lor bruta, animalica, fara insa a se depasi pragul spre violenta fizica!

O cearta in care doua persoana se ranesc reciproc cu cuvinte sau chiar cu obiecte de orice gen (  :)))))  ) poate fi la fel de agresiva ca o cearta in care cei doi privesc adanc in ochii celuilalt si nu scot o vorba, sau pot fii chiar in locuri diferite, distantati, dar telepatia si distanta dintre ei sa fie mai incarcata de energie negativa decat o rafuiala fizica, propriu-zisa.

De aceea va recomand cu incredere sa va luati in serios interesele, sa cautati cuvinte potrivite pentru ce va dicteaza constiinta si sa le aduceti la cunostinta persoanelor in cauzalitate.

Nu doar un impuls de moment ma indeamna sa va recomand a mi va destainui cu incredere si a-mi cere opinii in scopul solutionarii problemelor dumneavoastra.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: